West Virginia

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in West Virginia

Onroerend goed te koop in West Virginia

West Virginia is een federale staat van de Verenigde Staten van Amerika, gelegen in de Appalachen, in het oosten van de Verenigde Staten. De hoofdstad is Charleston.

Het grenst aan Virginia in het zuidoosten, Kentucky in het zuidwesten, Ohio in het noordwesten, Pennsylvania in het noorden en Maryland in het noordoosten.

De Amerikaanse vastgoedmarkt heeft het tot dusver goed gedaan in 2018 met verkopers die in de meeste landen hebben geprofiteerd. Over het algemeen is er vraag naar meerdere panden te koop in West. Recente belastingwetgeving heeft voor veel Amerikanen het loon verhoogd. Veel staten hebben dringend goedkopere panden op de markt nodig in plaats van mid-high-end panden.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuw huis in West Virginia, dan is dit het moment om actie te ondernemen. Hoewel het in de meeste gebieden een competitieve markt is, zijn de rentetarieven de laagste en dat moet zo blijven voor een tijdje. Vastgoeddeskundigen voorspellen dat de hypotheekrente tegen het einde van 2018 zal stijgen, wat ertoe kan leiden dat de vastgoedmarkten in verschillende staten afnemen.

Nieuwe panden te koop in West Virginia werden in februari op de markt gebracht in de gebieden Charleston, Huntington en Parkersburg.

Aangezien de vastgoedmarkt in West Virginia vaak samenvalt met de goede prestaties van de arbeidsmarkt, is het een goed idee om ook deze factoren in overweging te nemen.

Dit jaar ziet de verbetering van de arbeidsmarkt voor West-Virginia er veelbelovend uit. Het zag een stijging van 0,4%. De meeste van deze nieuwe banen waren in de vrijetijds- en horecabranche, maar ook in de commerciële, transport- en openbare diensten.

Morgantown was een van de eerste steden met een grote vraag naar onroerend goed te koop in West Virginia als gevolg van de economische val van het land. En onderzoek heeft Morgantown gerangschikt als de tiende beste kleine stad van het land om zaken te doen.

Steden als Fairmount waren succesvol omdat ze een van de meest stabiele vastgoedmarkten in het land waren.

Een ander goed voorbeeld van de groeiende economie en vastgoedmarkt in West Virginia is de onroerendgoedmarkt van Charleston.

De geschatte waarde van onroerend goed te koop in West Virginia is het afgelopen jaar met 1,1% gestegen. En de verwachting is dat de vastgoedmarkt in 2019 zal groeien tot 3,6%. Met de verbetering van de vastgoedmarkt in het hele land, geloven experts dat zelfs de vastgoedmarkt in West Virginia in 2018 in orde zal zijn.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB